Informatie

Nieuws

Opkomsten
Bevers, welpen en scouts: zaterdags van 10.00 uur tot 12.00 uur. Explorers: vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Op zoek naar nieuwe leiding
We zijn voor het nieuwe seizoen hard op zoek naar nieuwe leiding voor onze groep. Vooral voor de bevers en de scouts zoeken we versterking.
Om leiding te geven bij scouting moet je over een flinke dosis energie beschikken. Uiteraard vind je het leuk om met kinderen om te gaan en ben je bereid om specifieke scoutingvaardigheden aan te leren. Ken je die nog niet? Dan is dit zeker ook geen probleem. Binnen scouting is het mogelijk om diverse cursussen te volgen.
Elke week is er scouting op zaterdagochtend voor de bevers, welpen en scouts van tien tot twaalf uur. Daarnaast vinden er door het jaar heen twee bivakken plaats en een zomerkamp in de vakantie.
Wil je weten wat onze scoutinggroep nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regeling Scouting Nederland
Sinds enige tijd bestaat er bij Scouting Nederland een regeling voor mensen die de contributie niet of moeilijk kunnen betalen. Scouting Nederland wil dat iedereen de mogelijkheid krijgt om lid te kunnen worden van scouting, ook al heb je niet het geld ervoor om de contributie, de bloes of de kampen te betalen. Krijg je al subsidie van de gemeente? Dan kan Scouting Nederland toch zorgen voor de rest van de betaling. Ken je iemand die graag bij scouting wil, maar minder draagkrachtig is of heb je zelf problemen met de betaling? Neem gerust contact op met Patricia of Antoon. Zij helpen je graag verder.

Jeugdfonds

Wil je kind lid worden van een club? Maar heb je niet genoeg geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de club en de spullen die je nodig hebt.Of het nu gaat om Scouting, zwemles, dansen, of iets anders. Alle kinderen verdienen het om mee...

Leergeldstichting

In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen op in armoede. Dat is 1 op de 12 kinderen en 2 tot 3 kinderen per schoolklas. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij ...
.